Lucian Bode: Moldova se dezvoltă pentru că PNL a jucat cartea investițiilor cu infuzie de bani europeni

Lucian Bode
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / SABIN CIRSTOVEANU

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, la Focşani, că Moldova se dezvoltă deoarece Partidul Naţional Liberal a jucat cartea investiţiilor cu infuzie de bani europeni. Liberalii au reușit să imprime un stil administrativ orientat către cetățean, a subliniat el.

“Un om de administrație tânăr, antreprenor, cu suflet mare, cu viziune liberală, care își dorește să schimbe în bine viața societății, este soluția pentru orice om normal.  Liberalii au reușit să imprime un stil administrativ orientat către cetățean. Este singurul mod în care dezvoltăm durabil o comunitate. Motorul dezvoltării va fi pornit de liberali cu un antreprenor în fruntea administrației din Focșani, calități dovedite în mulți ani de succes avuți în spate”, a spus Bode.

Lucian Bode a menţionat că Moldova este într-un proiect de dezvoltare, existând proiecte mari de infrastructură.

“Lucrurile merg bine și sperăm că acest obiectiv, A7, care va lega Siretul de București să fie finalizată de o Guvernare liberală. Moldova se dezvoltă pentru că noi am jucat această carte a investițiilor cu infuzie de bani europeni”.

Bode a amintit şi de de ce a fugit USR de la guvernare.

“Știți foarte bine că USR a fugit de la guvernare pentru că nu au fost de acord să avizeze Anghel Saligny și datorită acestui proiect de succes, de dezvoltare al comunităților din România, trebuie dus până la capăt. Trebuie să amintim oamenilor acest lucru”.

Articol susținut de PNL

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL