Ludovic Orban îl flanchează pe Băsescu

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că demersul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu este o ‘diversiune ieftină’, un subiect menit să arunce ‘praf în ochii cetăţeanului’, transmițând astfel că nu există motive pentru suspendarea actualului șef al statului.

”Este cea mai mare aberaţie pe care am auzit-o, să faci referendum pentru demiterea unui preşedinte care-şi pierde mandatul în două luni de zile. Este o diversiune ieftină , este praf în ochii cetăţeanului, nici măcar Ponta nu are curajul să iniţieze el acest referendum, l-a pus pe băiatul de serviciu, Tăriceanu, să anunţe, să bage degetul în apă, pentru că despre asta este vorba”, a spus Orban, cu ocazia pichetării de către susţinătorii Alianţei Creştin-Liberale a sediului Avocatului Poporului. 

Vicepreşedintele PNL a mai declarat că românii îşi aleg preşedintele pentru următorii 5 ani de zile, pe 2 şi 16 noiembrie, şi acesta este subiectul campaniei electorale şi nu ”un stupid referendum al unui preşedinte care, oricum, îşi pierde mandatul”, a mai explicat Orban, încercând să ducă în derizoriu subiectul suspendării lui Băsescu, inițiat de Călin Popescu Tăriceanu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: