Magnatul Jeff Bezos renunță la opt proprietăți de lux în Seattle ca să se mute la Miami cu iubita

Jeff Bezos
Sursa foto: Captura video // twitter - Jeff Bezos

Jeff Bezos se mută la Miami împreună cu logodnica lui, Lauren Sanchez. Fondatrul Amazon lasă în urmă o salbă de proprietăți pe care le-a achiziționat în 2019.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a investit serios în piața imobiliară din Seattle, în 2019. După ce s-a aflat de divorțul său, Bezos a dat lovitura cu o achiziție imobiliară de 45 de milioane de dolari – cumpărând nu una, ci patru proprietăți în zona ultraselectă Hunts Point. Aceste noi achiziții, alături de proprietățile sale de lux din zona Seattle – inclusiv o proprietate identificată recent, achiziționată în 2015 – arată că Bezos va lăsa în urmă un imperiu imobiliar în statul Washington evaluat la până la 190 de milioane de dolari, în baza estimărilor Zillow, arată publicația Business Insider.

Cumpărături de 45 de milioane după divorț

Bezos a cheltuit 45 de milioane de dolari pe cele patru proprietăți în lunile care au urmat divorțului său de romanciera MacKenzie Scott, în 2019. Reporterii Business Insider au descoperit proprietățile prin compararea înregistrărilor fiscale ale proprietății cu adrese asociate afacerilor lui Bezos și cu alte proprietăți despre care se știa că le deține. Hunts Point este o peninsulă la est de Seattle cu doar 400 de locuitori. Acolo locuiau afaceriști de top, inclusiv fostul CEO Microsoft, Steve Ballmer, membri ai familiei Nordstrom, magnatul telecomunicațiilor Craig McCaw și fostul CEO Costco, James Sinegal.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: