Mai multe zboruri pe ruta Sibiu–München, în sezonul estival, dar și direct Sibiu-Viena. Orar și tarife

Sursă foto: Wikipedia

Din martie, respectiv aprilie 2024, un aeroport din România va opera una sau mai multe curse zilnice directe cu Italia și Germania, respectiv Sibiu-Viena și Sibiu-Munchen, după cum se anunță într-un comunicat de presă. 

Sudul Transilvaniei va fi conectat de întreaga lume prin mai multe curse directe, din această primăvară, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Practic, în sezonul de vară 2024, vor fi disponibile 19 frecvențe săptămânale, nivel aproape similar cu cel operat în 2019 când erau disponibile 21 curse săptămânale, pe ruta Sibiu Munchen și alte șapte pe ruta Sibiu Viena.

26 de curse noi spre Germania și Italia

„Această creștere se traduce prin adăugarea de zboruri din Sibiu suplimentare pe parcursul săptămânii, astfel, pasagerilor care aleg aceste zboruri de conexiune li se oferă opțiuni variate de orare și rute. În zilele de luni, marți, miercuri, joi și duminică va exista disponibilitate pentru trei zboruri zilnice, iar în zilele de vineri și sâmbătă de două zboruri zilnice. Pasagerii noștri vor beneficia acum de o varietate mai mare de opțiuni de călătorie pe ruta Sibiu – München, permițându-le să aleagă programul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor”, au precizat reprezentanți de la Aeroportul Internațional Sibiu.

Cursele vor fi operate de către cei de la Lufthansa: „Astfel, grupul Lufthansa asigură zboruri de conexiune care permit pasagerilor să călătorească între destinații care nu sunt deservite direct de la Sibiu prin două mari hub-uri în vara anului 2024 operând 26 frecvențe săptămânale, aici fiind incluse și zborurile zilnice spre Viena asigurate de compania aeriană Austrian Airlines, parte a grupului. Frecvența zilnică a zborurilor spre Viena este disponibilă din 31/03/2024”. Mai mute informații puteți afla direct de pe site-ul companiei aeriene.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL