Acţiunea ”Blocada” în Ilfov. Poliţiştii au dat într-o singură noapte 147 de amenzi în valoare de 47.150 de lei

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

Poliţiştii din Ilfov au dat, într-o singură noapte, aproape 150 de amenzi în valoare de 47.150 de lei, au reţinut 7 permise , 2 pentru consum de alcool, şi au constatat 6 infracţiuni, inclusiv privind consumul de substanţe psihoactive, în cadrul acîiunii ”Blocada”. De asemenea, un autoturism aflat sub sechestru a fost depistat în trafic.

”În noaptea de 9/10 martie a.c., în cadrul acţiunii Blocada, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu poliţiştii rutieri de la structurile din teritoriu, au monitorizat drumurile publice din judeţ, având în atenţie, cu precădere, depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, precum şi a persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive.
Poliţiştii de la acţiuni speciale împreună cu echipajul chinotehnic au asigurat sprijin poliţiştilor rutieri, potrivit competenţelor ce le revin. La activităţi au fost constatate mai multe nereguli, pentru care poliţiştii rutieri au aplicat 147 de sancţiuni contravenţionale conform O.U.G. 195/2002, în valoare totală de 47.150 de lei”, anunţă duminică dimineaţă IPJ Ilfov.

De asemenea, poliîiştii au reţinut 7 permise de conducere, din care 2 pentru consumul de alcool, şi au retras 18 certificate de înmatriculare. În total, au fost constatate 6 infracţiuni: 2 infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, 2 infracţiuni de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi 2 infracţiuni de conducere fără permis.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL