Mai mulți membri ai Pro România fac pasul spre PNL Timiș, în frunte cu un primar

Sigla PNL
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Mai mulți membri ai Pro România fac pasul spre PNL Timiș, în frunte cu un primar.

‘Proiectul Pro Romania e pe sfarsite‘, a spus primarul comunei Otelec, Silvia Fechete, vineri, la Timisoara, unde a anuntat ca mai multi colegi de partid, carora li se alatura, fac pasul spre Partidul National Liberal.

Cativa membri importanti ai Pro Romania Timis vor deveni liberali in perspectiva alegerilor de anul viitor. Este vorba de Silvia Fechete, primar al comunei Otelec, Cornelia Elena Micicoi, consilier judetean si presedite al Organizatiei de Femei Pro Romania, Ionela Braica, fost vicepresedinte al Organizatiei de Femei Pro Romania, Mirela Onetiu, fost coordonator al Organizatiei Pro Romania Sanandrei, respectiv Gheorghe Fechete, consilier local la Pischia, potrivit opiniatimisoarei.ro

„Este cat se poate de clar ca proiectul Pro Romania e pe sfarsite, iar dupa o discutie, si in urma unei analize cu colegii pe care astazi ii vedeti in spatele meu, pentru ca nu am venit cu mana goala, e clar ca trebuia sa alegem o directie. Si ne-am hotarat ca cea mai buna directie astazi este filiala PNL Timis… Stim ca venind, poate si intarind aceasta echipa, sprijinind aceasta echipa, putem avea rezultate extraordinare. Am venit, si vedeti in spatele meu colegi alaturi de care am muncit in Pro Romania, un proiect drag sufletului nostru. Din pacate, nu a avut foarta sa creasca si era cat se poate de evident ca cetatenii pe care eu astazi ii reprezint, din comuna Otelec, au nevoie de sustinere si o reprezentare a unui partid puternic. Iata ca astazi ne indreptam spre PNL…. Ii multumesc si domnului primar Valer Purja, viceprimar PNL, am facut o echipa grozava. Anuntam astazi ca aceasta va fi directia si vom candida in 2024 din partea PNL.„, a spus primarul comunei Otelec, Silvia Fechete.

„Portile Partidului National Liberal sunt deschise pentru toti cei care vor sa faca performanta in administratie si sa urmeze in mod onest o cariera politica, fiind in interesul cetateanului. Sigur, PNL va avea anul viitor de dus o lupta destul de acerba pentru castigarea increderii cetatenilor cu celelalte forte politice, la cele 5 tururi de alegeri la care vor fi cetatenii chemati sa isi exprime vointa. Dar eu sunt convins ca alaturi de colegii mei si de cei pe care ii vom prezenta la conferintele de presa viitoare, vom avea din nou forta de a fi din nou partidul numarul 1 in judetul Timis, partidul care se ocupa de rezolvarea problemelor cetatenilor cu competenta si profesionalism, fara circ, fara scandal si fara alte combinatii sau alte intelegeri pe sub masa, cum am vazut ca este cazul la competitorii nostri politici. Stim ca vom fi tinte predilecte ale atacurilor lor, dar suntem pregatiti sa facem fata acestei lupte cu brio”, a declarat și Alin Nica, presedintele PNL Timiș.

Primarul Silvia Fechete si colegii sai nu isi vor pierde mandatele pe care le exercita in acest moment, deoarece nu au semnat adeziunea la Partidul National Liberal, ci doar au anuntat ca se alatura grupului politic liberal.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL