Maramureș: președintele CJ Ionel Bogdan s-a întâlnit cu aleșii locali din zona Borșa

ionel bogdan cj maramures
foto: media.pnl.ro

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Bihor, s-a întâlnit cu aleșii locali liberali din zona Borșa. Peste 100 de aleși locali, președinți de organizații și președinți ai organizațiilor speciale au participat la întâlnire, acolo unde s-au prezentat proiecte în valoare de 1 miliard lei.

Liderul liberal a precizat cele mai mari proiecte derulate de către administrația județeană în zona Borșa, prin colaborare cu administrațiile locale.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” se vor dezvolta rețelele de gaz din județ. Înființarea, dezvoltarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale este un proiect în valoare de 175 milioane lei.

„Realizarea stației electrice 110/20kV pentru mărirea capacității de distribuție a energiei electrice din zona Valea Vișeului și Valea Izei, valoarea totală a proiectului fiind de 28,29 de milioane de lei.

Podul peste Tisa, cel mai mare șantier din Maramureș, un obiectiv de investiții în valoare de 200 milioane de lei, care urmează să fie finalizat anul acesta.

Două din cele 7 parcuri industriale de specializare inteligentă vor fi construite în Bogdan Vodă și Giulești, realizarea acestora fiind deja aprobată”, a transmis Ionel Bogdan.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: