Marcel Ciolacu a vizitat expoziția „Dacia. L’ultima frontiera della romanità” din Roma

Sursă foto: Captură video

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vizitat expoziția „Dacia. L’ultima frontiera della romanità”, deschisă la Muzeul Național Roman din capitala Italiei. Acesta fiind popas pe care l-a făcut înainte de întoarcerea la București, după o vizită de două zile la Roma. 

Nu am putut pleca din Roma fără o scurtă oprire la expoziția „Dacia. L’ultima frontiera della romanità” deschisă la Muzeul Național Roman din Roma, a transmis Ciolacu, pe Facebook.

Organizată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și al Președintelui Italiei, expoziția „Dacia. L’ultima frontiera della romanità” este deschisă la Muzeul Național Roman din Roma, până în aprilie 2024.

Evenimentul marchează o dublă aniversare pentru relația bilaterală româno-italiană: 15 ani de la semnarea parteneriatului strategic consolidat între România și Italia și 150 de ani de la înființarea primei agenții diplomatice a României în Italia.

Proiectul expozițional este conceput și coordonat de Muzeul Național de Istorie a României, sub egida Ministerului Culturii din România, realizat în parteneriat cu Ambasada României în Italia, Ministerul Afacerilor Externe din România, Ministerul Culturii din Italia, Institutul Cultural Român prin Accademia di Romania, beneficiind de sprijin din partea Ministerului Apărării Naționale din România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL