Premierul anunţă 8-9 proiecte de infrastructură pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

Sursa: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că pe ordinea de zi a şedinţei de joi se află opt sau nouă proiecte legate de infrastructură şi a precizat că la finalul săptămânii se va circula pe un nou lot de autostradă, este vorba despre Cheţani – Câmpia Turzii, dar şi pe lotul trei din drumul expres Piteşti – Craiova.

“Avem astăzi, pe ordinea de zi, opt sau nouă proiecte legate de infrastructură: autostrăzi, centuri ocolitoare şi electrificare de căi ferate. Asta arată concret ritmul în care se lucrează în această guvernare pe zona de transporturi. La acest final de săptămână se va circula pe un nou lot de autostradă, Cheţani – Câmpia Turzii şi pe lotul 3 din drumul expres Piteşti – Craiova. Am fost recent pe ambele şantiere cu domnul ministru Grindeanu”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.
El a precizat că are certitudinea că anul viitor vor fi cu mult peste 100 de noi kilometri de autostrăzi şi drumuri expres care vor fi inaguraţi.
“Am certitudinea că la anul vor fi cu mult peste 100 de noi kilometri de autostrăzi şi drumuri expres inaugurate. De aceea transporturile au în 2024 un buget cu aproape 30% mai mare ca să livreze conform aşteptărilor românilor”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: