Marcel Ciolacu: Dacă mă uit la cei care au câştigat, nu văd profilul trecutului, dimpotrivă 

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că dacă se uită la cei care au câştigat în acest moment, nu vede profilul trecutului, dimpotrivă, el arătând că în politică, trebuie să vezi realităţile, trebuie să vadă schimbările şi dorinţele electoratului. Atunci, cu certitudine vei câştiga alegerile, a mai spus el.

”Haideţi să înţegem din votul românilor ceva, aţi văzut faptul că PSD s-a impus în zona urbană, cu adevărat, în zona urbanului mijlociu. În zone cum e Baia Mare, unde nu a mai câştigat niciodată. Este un semn transmis de ormâni. Mai există un semn transmis de români, când mă uit la domnul Simonis, la domnul Şoldan, văd candidaţi tineri”, a spus Ciolacu după şedinţa conducerii PSD.

”Încerc să explic că lumea se schimbă, avem un milion de tineri care au venit pentru prima oară la vot, sau au avut această posibilitate, vom vedea câţi dintre ei au fost la vot şi eu nu rămân prizonierul unui cerc. În politică, trebuie să vezi realităţile, trebuie să vezi schimbările şi dorinţele electoratului. Atunci, cu certitudine vei câştiga alegerile”, a mai spus preşedintele PSD.

El a menţionat că ”dacă se uită la cei care au câştigat în acest moment, nu vede profilul trecutului, dimpotrivă”. Marcel Ciolacu a precizat că a făcut o analiză cu colegii şi văd anumite lucruri.

”Dacă vrem să ţinem cont de ele, ţinem cont de ele, dacă nu vom ţine cont de ele, se va întâmpla ca în ultimele patru rânduri de alegeri pentru preşedinte, pe care le-am pierdut”, a completat el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: