Marcel Ciolacu, despre calendarul alegerilor: Un tango în doi

Sursă foto: Captură video / Facebook

Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a explicat, sâmbătă, că momentan în coaliţie a fost stabilit calendarul alegerilor prezidenţiale şi că PSD şi PNL vor avea candidaturi separate la aceste alegeri. Ciolacu a mai afirmat că românii vor să îşi aleagă direct preşedintele României. În privinţa lui Mircea Geoană, Ciolacu a subliniat că acesta nu este independent.

Întrebat, sâmbătă, dacă după stabilirea calendarului alegerilor PSD şi-ar dori un tandem cu PNL sau un acord între cele două partide, Ciolacu a precizat că decizia se va lua după votul românilor.

”Un tango în doi. Momentan am stabilit un calendar şi faptul că avem candidaturi separate. Cred că toate deciziile se iau după ce vedem votul românilor. În funcţie de votul românilor vedem cum continuăm, dar până atunci, părerea mea, nu are rost să avem vreo discuţie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat, de asemenea, dacă se aşteaptă la o prezenţă scăzută la vot de 1 Decembrie, Ciolacu a răspuns că nu va fi o prezenţă scăzută deoarece nu va fi minivacanţă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: