Marcel Ciolacu, despre scandalul din plenul de luni al Camerei Deputaţilor

Premierul Marcel Ciolacu, la reuniunea trilaterală România
Sursa foto: Facebook

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, întrebat marţi despre schimbul dur de replici în plenul de luni al Camerei Deputaţilor între social-democratul Alfred Simonis şi liderul AUR George Simion, că a fost o greşeală din partea amândurora, însă consideră că „împreună vor găsi calea cea mai bună”.

„Cred că a fost o greşeală şi din partea domnului Simion, şi din partea domnului Simonis şi cred că împreună vor găsi calea cea mai bună”, a afirmat Marcel Ciolacu, chestionat marţi la Parlament cum i se pare limbajul folosit de preşedintele interimar al Camerei Alfred Simonis şi liderul AUR George Simion.

În timpul plenului de luni al Camerei Deputaţilor a avut loc un schimb dur de replici între preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis care a vorbit la prezidiu cu liderul deputaţilor AUR Gerge Simion pe care l-a ameninţat că îi sparge dinţii şi l-a înjurat. În replică, Simion i-a spus social-democratului că este „o lichea pitică”, potrivit unui video postat pe contul de TikTok al partidului AUR.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: