Marcel Ciolacu dezaprobă cu fermitate politica pe care o promovează Șoșoacă și Simion

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Ciolacu susține că politica se face cu un proiect de țară, ”nu să faci ca o maimuță în Parlament”, făcând referire la scandalurile în care sunt implicați frecvent Diana Șoșoacă sau George Simion.

Marcel Ciolacu este de părere că bucureștenii au avut de pierdut enorm în cei patru ani de mandat al lui Nicușor Dan. Premierul este de părere că PSD și PNL nu ar trebui să aibă candidați individuali la Primăria Capitalei pentru că ambele formațiuni ar avea de pierdut.

În primul rând, părerea mea e că domnul Nicușor Dan a pierdut 4 ani. Și el, și bucureștenii, și românii. S-a luptat cu tot felul de închipuiri. Omul n-a construit nimic în București! Sistemul, apa caldă este în colaps, transportul la fel. Nicușor Dan trebuie să plece acasă. Dacă PSD vine cu doamna Firea, dacă PNL vine cu domnul Burduja. Tradițional în partide, liderii de organizație candidează. Dacă ar candida unul împotriva celuilalt, atunci ar pierde amândoi. Eu îmi aduc aminte că domnul Nicușor Dan a fost candidatul PNL și USR, dacă nu avea acest sprijin comun, nu o învingea pe doamna Firea.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL