Marcel Ciolacu EXCLUDE varianta Dan Ostahie la Primăria Capitalei

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a explicat miercuri seara, la România TV, de ce PSD şi PNL au decis să aibă liste comune deocamdată doar pentru alegerile europarlamentare. Premierul a precizat motivul pentru care nu vor exista liste comune şi la alegerile locale și, de asemenea, a dezvăluit care va fi abordarea celor două partide în cazul candidaturii la Primăria Capitalei.

Premierul Marcel Ciolacu mizează pe o coaliție care să asigure stabilitatea în România, iar acest lucru o să fie „decis de români”. Liderul PSD a vorbit despre discuțiile privind viitorul coaliției PSD-PNL, dar și despre faptul că cele două partide merg pe liste comune la europarlamentare și separat la locale.

Întrebat despre modul în care vor gestiona PNL și PSD candidaturile pentru Primăria Capitalei, Ciolacu a vorbit despre numele propuse de cele două partide, dar și despre variantele analizate în prezent.

„Vorbim de Capitala României. PNL are un președinte la București. Domnul Sebastian Burduja își va asuma candidatura din partea Partidului Național Liberal. Așa am înțeles eu. Doamna Gabriela Firea își asumă candidatura din partea Partidului Social Democrat. Este normal să vedem compatibilitatea electoratului (…) Am decis în coaliție să interogăm fiecare, cu câte o casă de sondaje,  ce își doresc românii. Presupun că într-o săptămână-două se va lua o decizie”, a spus Ciolacu.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: