Marcel Ciolacu: Îi sărbătorim astăzi pe eroii discreţi de lângă noi, pe ajutorul cărora ne bazăm atunci când incendiile

Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în care arată că sărbătorim pe eroii discreţi de lângă noi, pe ajutorul cărora ne bazăm atunci când incendiile, inundaţiile sau alte situaţii de urgenţă pun în pericol vieţi, locuinţe şi comunităţi. Le mulţumim pentru omenie, profesionalism şi implicare civică, mai spune premierul.

”Îi sărbătorim astăzi pe eroii discreţi de lângă noi, pe ajutorul cărora ne bazăm atunci când incendiile, inundaţiile sau alte situaţii de urgenţă pun în pericol vieţi, locuinţe şi comunităţi. Le mulţumim pentru omenie, profesionalism şi implicare civică!”, afirmă premierul Marcel Ciolacu în mesaj.
Potrivit premierului, ”curajul şi solidaritatea sunt valori ce nu au graniţe şi au fost dovedite de salvatorii români în misiunile dificile nu doar în ţară, ci şi în Grecia, Franţa şi oriunde au fost solicitaţi să intervină”.
”Le suntem recunoscători şi le dorim multă sănătate şi succes în misiuni! La mulţi ani, dragi pompieri!”, spune premierul Ciolacu.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: