Marcel Ciolacu: Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5

Sursa foto: psd.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă urmează negocieri cu primarul Cristian Popescu Piedone pentru retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei.

”Nu am cerut acest lucru (negocieri cu Cristtian Popescu Piedone – n.r.) şi nici nu îmi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj, împreună cu doamna Gabriela Firea şi împreună cu toţi colegii mei, primari de sector sau candidaţi pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureşteni şi mai puţin important pentru noi, ca oameni politici sau persoane fizice. Şi cred că în această echipă este locul şi domnului Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru Bucureşti”, a declarat Ciolacu.

”Locul domnului Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: