Marcel Ciolacu: M-am alăturat românilor care îşi iau vize pentru SUA, chiar dacă nu intenţionează să călătorească 

Sursă foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu anunţă, vineri, distribuind o fotografie în care apare alături de ambasadorul SUA la Bucureşti, că s-a alăturat alăturat românilor care în aceste zile îşi iau vize pentru Statele Unite, chiar dacă nu intenţionează să călătorească în următoarea perioadă, scopul demersului fiind de a coborî rata respingerilor sub 3%.

”M-am alăturat românilor care în aceste zile îşi iau vize pentru SUA, chiar dacă nu intenţionează să călătorească în următoarea perioadă. Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condiţiile eliminării vizelor pentru State Unite ale Americii”, a scris, vineri, pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu, distribuind o fotografie în careb apare alături de amnasadorul SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec în faţa unui ghişeu.

Premierul afirmă că ”avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic”.

”Vă invit pe toţi cei care îndepliniţi condiţiile pentru obţinerea vizei să vă alăturaţi acestei acţiuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA”, a mai afirmat premierul.

Marcel Ciolacu anunţa, în decembrie 2025, în contextul vizitei pe care o făcea în SUA, că renunţarea la vize şi programul Visa Waiver devin realitate din 2025.

Condiţia esenţială este ca rata de respingere să scadă.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: