Marcel Ciolacu despre candidatura la prezidenţiale: Am provocări suficiente la guvern

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri seară, că are multe provocări la guvern şi îşi doreşte să facă faţă acestora şi de aceea nu se gândeşte la o candidatură la alegerile prezidenţiale. El a afirmat că partidul va desemna candidatul pentru această funcţie, iar decizia nu va fi luată de conducerea restrânsă a PSD.

În ceea ce îl priveşte pe Mircea Geoană, Ciolacu a declarat că nu a discutat cu acesta, dacă îşi doreşte să candideze la funcţia supremă în stat. Întrebat dacă i-ar conveni un tur doi al alegerilor prezidenţiale cu George Simion, liderul AUR, Ciolacu a afirmat că acesta nu merită să fie în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

”Alegerile pentru preşedintele României vor fi la sfârşitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie, la anul. Eu am provocări suficiete la guvern, ca să mă gândesc la altă decizie. Părerea mea că în interiorul partidului, eu sunt şi preşedintele PSD, după alegerile europarlamentare, va începe discuţia privind candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte. Mai mult, eu am luat şi am anunţat o decizie a mea şi a colegilor mei, cei care doresc să aspire la această funcţie, vin într-o cursă internă. Fiecare organizaţie PSD judeţeană va vota pe cine susţine. Candidatul PSD nu va mai fi decis de un număr restrâns cum s-a făcut până acum”, a declarta Marcel Ciolacu, al România TV.

Întrebat dacă va mai îndrăzni cineva din PSD să îşi depună candidatura la alegerile prezidenţiale, după ce liderul partidului îşi va exprima această opţiune, Ciolacu a spus că este ferm convins că se va întâmpla acest lucru.

”Sunt ferm convins că se va întâmpla acest lucru, în cazul în care eu mi-aş depune candidatura. Nu cred că este o prioritate pentru români dacă eu candidez sau nu anul viitor. Momentan am o provocare, vreau să fac faţă la această provocare şi la timpul potrivit se vor lua deciziile. Decizia nu o ia Marcel Ciolacu, decizia o iau împreună cu colegii. Ce pot să vă spun cu certitudine e că nu o să fac greşelile pe care le-au făcut ceilalţi preşedinţi ai PSD.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: