Marcel Ciolacu: Sectorul comunicaţiilor electronice, între factorii cheie ai dezvoltării politicii industriale

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Sectorul comunicaţiilor electronice are rol strategic pentru România şi este între factorii cheie ai dezvoltării politicii industriale, a afirmat premierul Marcel Ciolacu la întrevederea, de luni, cu preşedintele Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii (CRA) a Statului Qatar, Ahmad Abdulla AlMuslemani.

Şeful Executivului a găzduit, luni, şi ceremonia de semnare a Memorandumului de Înţelegere pentru cooperare în domeniul comunicaţiilor electronice între România şi Qatar, parafat de preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, Valeriu Ştefan Zgonea, şi preşedintele Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii (CRA) a Statului Qatar, Ahmad Abdulla AlMuslemani, arată comunicatul de presă al Guvernului.

Întrevederea şi semnarea documentului bilateral au avut loc astăzi, la Palatul Victoria, la o lună după întâlnirea de lucru de la Doha a prim-ministrului României cu A.S.R. Şeicul Tamim bin Hamad Al Thani, Emirul Statului Qatar.

„Semnarea Memorandumului de Înţelegere într-un domeniu atât de important cum este cel al telecomunicaţiilor este un semnal puternic privind cooperarea noastră bilaterală, care, iată, se concretizează la scurt timp după vizita de lucru în Qatar. Am încredere că vom continua colaborarea în acelaşi ritm alert pentru ca relaţiile noastre economice să îşi atingă potenţialul”, a subliniat Marcel Ciolacu, conform sursei citate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: