Marius Budăi (PSD): PNL şi USR îşi doresc să revină într-o alianţă de dreapta, o alianţă a sărăciei

INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Fostul ministru al Muncii, deputatul social-democrat Marius Budăi, acuză Partidul Naţional Liberal (PNL) şi Uniunea Salvaţi România (USR) că vor să refacă „alianţa sărăciei”.

El a declarat, marţi, că, atunci când s-au aflat împreună la guvernare, cele două partide de dreapta au generat cădere economică.

„Înţelegem din spaţiul public că cele două partide, care au mai guvernat împreună, şi mă refer aici la PNL şi USR, îşi doresc să revină într-o alianţă de dreapta, o alianţă a sărăciei pe care cetăţenii români nu o vor uita uşor. Încă nu au creionat nimic, dar dumnealor se ceartă, deja, pe cine să conducă această alianţă a sărăciei. (…) Libera asociere este garantată în România şi este dreptul dumnealor la asociere, dar am şi eu dreptul să aduc aminte cetăţenilor români ce au însemnat pentru noi aceste ‘elemente de dreapta’ promovatoare de sărăcie pentru cei mulţi şi adepţi ai lui ‘Nu am’ şi ‘Vom vedea’. În goana lor disperată pentru a guverna dezastruos pentru poporul român, nu au ratat nicio categorie socială sau de vârstă”, a afirmat Budăi.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: