Mărturia unei rude a românilor morți în accidentul din Italia: Erau jumate cu jumate și formau un întreg

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

O rudă a românilor decedați în accidentul din Italia spune că nu l-a anunțat nimeni de tragicul accident. A aflat singur de la un alt văr plecat tot în străinătate. El a mai povestit că cei patru membri au fost o familie unită și fericită.

Vărul bărbatului care a murit după ce autocarul a căzut de pe un pod și-a adunat cu greu cuvintele și ne-a povestit că cei patru membri pe care i-a pierdut au fost o familie foarte unită și fericită.

„Suntem veri de gradul 1. Nu m-a anunțat absolut nimeni, nicio autoritate, nimeni. Mergea către..Era stabilit în Germania cu copiii. Era rezident în Germania. A venit în august acasă. Au venit, pur și simplu, ca tot românul, să își vadă rudele. Sora nu mai este, e decedată și sora, a murit de cancer. Raluca o chema.”

Citește mai mult AICI. 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL