Mărturiile cutremurătoare ale pacienţilor care au avut reacţii adverse grave după vaccinarea COVID-19

Sursă foto: Facebook / vaccinare

Pacienţii care au pătimit în urma reacțiilor adverse după vaccinarea anti-Covid-19 rup tăcerea. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! Reacția medicilor.

Am stat de vorbă cu mai mulți pacienți care s-au îmbolnăvit după vaccinarea anti-COVID-19. Am decis să le protejăm identitatea din teama lor de a vorbi public. Însă ne-au povestit prin ce au trecut și ne-au oferit și documente medicale care să ateste boala de care suferă chiar și acum, după doi ani de la vaccinare. Vorbim despre fișe medicale sau alte fișe de internare în spital. Este vorba despre pericardită sau mielită, boli care le afectează viața în mod direct și care le-au dat de fapt, viața peste cap.

Andreeea Cigolea: Când ai decis să te vaccinezi anti-COVID?

Pacient: În 2021 am început. Cert e că ultima doză de unde a început și povestea mea a fost la sfârșitul 2021.

Andreeea Cigolea: Cu ce te-ai vaccinat?

Pacient: Două doze cu Astrazeneca. A treia cu Pfizer. După primele două doze nu am avut absolut nicio problemă. După a treia, la o lună, maxim o lună și o săptămână a început ușor o durere lombară care se accentua. După vreo două săptămâni spre o lună a început ușor să coboare pe picior. S-a accentuat, dar ciudat pe pulpă, pe abdomen înţepături, furnicături, arsuri.  Zic, „am luat un detergent aiurea”, mă lua, mă ținea câteva secunde, dar foarte dureroasă, chiar  până la lacrimi. Am decis să-mi fac un RMN. Toată povestea se consumă în 2022. La sfârșitul lui 2022 n-am mai suportat. Deja aveam parestezie pe piciorul drept. Piciorul drept îl târam. Mă duc la un super doctor chirurg care la prima vedere, în primele 50 de secunde, uitându-se pe RMN, spune mielită. N-am auzit în viața mea, nu știam ce înseamnă, nu știam despre ce este vorba. Eu până la 40 de ani nu am avut absolut nimic. Se termină 2022, începe 2023 și începe prost cu internare la un spital de urgență.

Luam medicamente, absolut nicio schimbare. Dureri pe pulpa dreaptă, pe abdomen şi la spate. Noaptea nu puteam dormi absolut deloc, nu mă puteam înveli.

Mielita asta este o inflamație a măduvei. Cum apare, în ce condiții? De la o mușcătură de căpușă, boli venerice, anumite infecții. Concluzia a fost că este posibil de la vaccin.

Citeste mai  mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: