VIDEO Mesaj emoționant de Paște, transmis în română de ambasadoarea SUA la București

Sursa foto: Unsplash

Ambasada Statelor Unite la București a transmis duminică un mesaj de Paște românilor, rostit în limba română de către ambasadoarea Kathleen Kavalec.

În numele familiei mele și al echipei Ambasadei SUA, vă transmit urări călduroase dumneavoastră și celor dragi pentru un Paște plin de bucurie, fericire și succes„, a transmis duminică ambasadoarea Kathleen Kavalec.

Reprezentanta Statelor Unite a rostit mai multe urări în limba română, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a ambasadei americane la București.

”Paștele este un prilej de profundă bucurie și recunoștință, care sărbătorește viața, dragostea și spiritul înălțător al renașterii.
În timp ce reflectăm la semnificația acestui moment, să ne amintim, de asemenea, de cei care se confruntă cu provocări și greutăți. Împreună, să fim solidari, pentru a le transmite urări de alinare, de vindecare și zile mai senine în viitor
”, a mai spus Kathleen Kavalec.

Ambasada SUA la București și-a schimbat, de asemenea, fotografia de copertă cu o urare de ”Paște fericit”, scrisă pe imaginea unor ouă încondeiate cu chipul Mântuitorului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL