METEO Cum va fi vremea duminică. Zonele în care sunt posibile ploi

vremea / meteo
Sursa foto: Anton Darius / Unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminică, 9 iulie. Conform meteorologilor, vremea va fi caldă și frumoasă, dar mai sunt zone unde cerul va fi variabil.

Duminică, vremea se va încălzi și va fi frumoasă în toată țara. Cerul va fi variabil și numai la munte vor fi posibile ploi izolate.

Vântul va avea intensificări în timpul zilei în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 33 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor situa între 8 și 22 de grade Celsius.

În București, vremea va fi una călduroasă, cu o maximă termică în jurul valorii de 31 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 15-18 grade Celsius.

Pe litoral, vremea este schimbătoare. După-amiaza şi seara norii se înmulţesc şi cresc şansele de averse. Vântul are unele intensificări, iar temperaturile din staţiuni ajung la 27 de grade. Apa mării va avea în jur de 22 de grade, notează adevarul.ro.

La munte se răcoreşte, iar atmosfera se menţine instabilă. În a doua parte a zilei vin alte reprize de ploi torenţiale, care vor lăsa în urma peste 50 de litri de apă pe metru pătrat. Vor fi şi tunete, fulgere, căderi de grindină şi se pot forma vijelii.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: