METEO Vremea se răcește. Ce temperaturi vor fi

Sursa foto: X

Ziua de joi, 18 aprilie, aduce temperaturi în scădere, mai puțin în sudul și sud-estul țării, unde se vor situa în jurul valorilor obișnuite.

Conform meteorologilor, cerul va fi acoperit de nori și, îndeosebi în prima parte a intervalului, se vor semnala ploi în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Moldova și local în rest, iar în zona montană vor cădea precipitații mixte.

În plus, se vor semnala ploi torențiale de scurtă durată, însoțite în unele zone de descărcări electrice, și se vor cumula local cantități de apă însemnate. Vântul își face simțită prezența, cu intensificări local și de scurtă durată, mai ales în cursul zilei.

Maximele termice vor fi cuprinse între 7 și 17 grade Celsius, iar minimele între 0 și 9 grade Celsius. De asemenea, spre finalul intervalului, în unele locuri se va semnala ceață, iar în regiunile intracarpatice vor fi condiții de brumă.

În Capitală, vremea continuă să se răcească. Cerul va fi acoperit de nori și vor fi condiții de ploaie slabă, în special în prima parte a intervalului. Vântul va sufla moderat, însă va avea unele intensificări de scurtă durată în cursul zilei.

Mercurul din termometre va indica până la 18 grade Celsius, iar temperatura minimă se va situa între 6 și 7 grade Celsius.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL