Mihaela Tatu, la PS News – Despre obiceiuri bune și noi începuturi

Mihaela Tatu. Om de televiziune, om de radio, voce. Astăzi, un nume în zona de coaching profesional și personal, susținând cursuri de dicție și dezvoltare personală pentru adolescenți, tineri și adulți, acasă sau în străinătate.

Afișând mereu un optimism contagios, Mihaela Tatu iubește începuturile, să mobilizeze oamenii, să îi inspire și să descopere locuri, oameni, prietenii. Găsește, iar și iar, forme noi de a dărui oamenilor povești de viață inspiraționale.

La vârsta înțelepciunii, Mihaela caută în continuare proiecte noi, care să o împlinească, din care să învețe. Sau, cum spune ea, proiectele o caută și o aleg.

„Am fost întrebată, în ultimii ani, de ce nu revin pe ecran. Răspunsul este că nu am simțit nevoia și că nu am găsit ceva care să aducă în față ce am trăit în ultimii ani, toate schimbările care m-au adus aici.

Nu am luat niciodată în seamă obstacolele, acestea sunt, întotdeauna, la locul lor, cu asta se ocupă, să ne pună piedici. Noi, ne ocupăm cu altceva, să le ocolim, să le dăm la o parte și să ne vedem de drum. Sau să le spulberăm, pur și simplu”, spune Mihaela.

La întrebarea care este cea mai valoroasă lecție primită de la viață, Mihaela numește, fără să stea pe gânduri, lucrurile făcute cu bucurie.

„Și asta nu se poate fără ceva esențial, care se cheamă sănătate, spune ea. Și când spun sănătate mă gândesc la aceasta ca la un tot care include nu doar trupul și mintea, ci și gândurile mele din fiecare dimineață, fiecare dorință și neîmplinire, fiecare cuvânt pe care-l rostesc, fiecare îmbrățișare.”

Despre noi începuturi, Mihaela spune că le pregătește drumul și că de-abia așteaptă să vadă unde o vor duce acestea.

„Lucrez de puțin timp la un proiect nou, o emisiune online despre sănătatea ca sumă de obiceiuri bune, despre sănătatea ca tot, nu ca o serie de bucăți. Dacă sănătatea ar însemna doar să ne facem analizele și să ne luăm medicamentele, ar fi simplu. Dar nu e doar asta, e mult mai mult”, mai spune Mihaela.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL