Mihai Constantin: Pentru apărarea împotriva inundaţiilor va fi realizat un proiect de amenajare a albiilor râurilor

Sursă foto: Facebook/ Guvernul României

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat joi că pentru apărarea împotriva inundaţiilor va fi realizat un proiect de amenajare a albiilor râurilor Iadăra şi Tulghieş, în judeţul Maramureş. Investiţia de peste 120 de milioane lei, finanţată de la bugetul de stat, este inclusă în Planul de management de Risc la Inundaţii al bazinului hidrografic Someş-Tisa.

Mihai Constantin a declarat după şedinţa de Guvern că la fel de importantă pentru cetăţeni şi comunităţi este infrastructura de mediu iar pentru apărarea împotriva inundaţiilor va fi realizat un proiect de amenajare a albiilor râurilor Iadăra şi Tulghieş din judeţul Maramureş.

”Investiţia de peste 120 de milioane lei finanţată de la bugetul de stat este inclusă în Planul de management de Risc la Inundaţii al bazinului hidrografic Someş-Tisa şi vizează creşterea siguranţei pentru localităţile din comuna Mireşu Mare, apărarea populaţiei şi comunităţii împotriva efectelor inundaţiilor şi alunecărilor de teren”, a precizat Constantin.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: