Ministerul Justiției: Romeo Marian Ursu – adus în țară; mulțumesc autorităților pentru prinderea condamnaților

INQUAM PHOTOS/GEORGE CĂLIN
Sursa foto: INQUAM / GEORGE CĂLIN

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, le mulţumeşte autorităţilor pentru aducerea în ţară a lui Romeo Marian Ursu, fiul lui Romeo Ursu, pentru a executa o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

„Săptămâna şi fugarul. Ieri a aterizat avionul care l-a adus, din Iordania în România, pe Romeo Marian Ursu, pentru a executa în penitenciarele din România o pedeapsă privativă de libertate. Organele de poliţie competente l-au transportat la Penitenciarul Rahova”, a scris Gorghiu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Romeo Marian Ursu a fost condamnat definitiv, în 2011, la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de favorizare a infractorului.

„Mulţumesc tuturor autorităţilor care depun eforturi pentru a-i aduce în România pe toţi cei care încearcă să se sustragă justiţiei naţionale sau executării pedepselor!”, spune Gorghiu. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL