Ministrul Adrian Veștea a anunțat că Județul Brașov va avea prima autostradă

Sursa foto: Adrian Veștea/Facebook
Sursa foto: Adrian Veștea/Facebook

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a participat la semnarea a trei contracte de finanțare importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din România: Tronsonul 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, Lotul 1 al Autostrăzii A0 Nord și Secțiunea Leghin-Târgu Neamț din Autostrada A8.

„Investițiile majore în infrastructura rutieră din județul Brașov vor consolida conectarea completă a județului nostru la marile coridoare pan-europene. Aeroportul Brașov integrează regiunea noastră în rețeaua internațională de transport aerian și deschide noi oportunități economice și turistice. Drumul de pe Valea Doftanei va oferi o alternativă la ruta supra-încărcată de pe Valea Prahovei către București, iar autostrada Brașov-Sibiu ne va conecta cu vestul țării”, a precizat ministrul liberal, citat de media.pnl.ro.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei finanțează modernizarea infrastructurii rutiere prin trei programe: Programul Național de Dezvoltare Locală, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și Subprogramul “Lucrări în primă urgență” gestionat de Compania Națională de Investiții.

În toate județele țării, șantierele finanțate de MDLPA pentru refacerea infrastructurii rutiere creează noi oportunități de mobilitate pentru cetățenii României.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: