Ministrul de Externe al Republicii Moldova: România rămâne pe primul loc în calitate de partener comercial al R.Moldova

Sursa foto: mfa.gov.md

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Mihai Popşoi, a afirmat, marţi, la Bucureşti, că România rămâne pe primul loc ca partener comercial al Republicii Moldova şi a adăugat că ţara noastră este printre principalii investitori din ţara sa.

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Mihai Popşoi, a făcut, marţi, prima vizită în România de la preluarea mandatului, prilej cu care s-a întâlnit cu ministru român al Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu.
“Am avut astăzi discuţii substanţiale, care vizează dialogul nostru strategic, bilateral. Am parcurs punctual subiectele deosebit de numeroase de pe agenda bilaterală. Am apreciat cooperarea excelentă, susţinerea reciprocă de care beneficiem în cadrul organizaţiilor regionale şi internaţionale. Menţinem cu România o comunicare strânsă, intensă, într-un context geopolitic dificil, provocat de războiul injust al Federaţiei Ruse pe teritoriul Ucrainei, război care ne afectează direct ambele state, dar şi întreaga regiune”, a declarat Mihai Popşoi, la finalul întâlnirii avute cu Luminiţa Odobescu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: