Ministrul Economiei schimbă consiliile de administrație ale companiilor de stat. Numirile se fac pe 4 ani

Sursa foto: Stefan Radu Oprea

Compania Cupru Min are un nou consiliu de administrație, numit pe 4 ani. Același proces se desfășoară pentru companiile din subordinea ministrului Economiei, Radu Oprea (PSD).

Cupru Min are un nou consiliu de administrație numit de Ministerul Economiei pentru un mandat de 4 ani. Cei 5 noi membri sunt:  Bogdan Ștefan Chițescu, Adrian Ovidiu Duicu, Iulia Fabian-Mărincean, Marcel Radu și Radu Claudiu Roșca. Ei i-au înlocuit pe Lucian Ioan Rus, Ștefan David, Dorel Tomuș, Cristian Bandol și Alexandru Cordoș.

Bogdan Chițescu este Director General adjunct la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Adrian Duicu este Director la Direcția de Resurse Minerale Neenergetice din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Iulia Fabian-Mărincean este consilier județean Alba. Marcel Radu este director de cabinet în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Radu Roșca este președinte și director al Fondului de Investiții Transilvania; fost director financiar și membru al CA Cupru Min.

Anunțurile și termenele de depunere:

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: