Ciucă: Relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează, iar diplomaţia parlamentară are un rol esenţial

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă / sursa foto: INQUAM Photos Octav Ganea

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut discuţii cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, în marja Summitului Parlamentar al NATO, el afirmând că relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează, iar diplomaţia parlamentară are aici un rol esenţial. Liderul PNL arată că în întrevederea cu omologul meu ucrainean, a vorbit despre soluţiile concrete de care Kievul are nevoie şi sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin şi ţară membră NATO.

”Relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează, iar diplomaţia parlamentară are aici un rol esenţial. Aceasta a fost tema discuţiei pe care am avut-o la Washington – în marja Summitului Parlamentar al NATO – cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei”, a transmis Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

Preşedintele Senatului a precizat că la reuniunea din capitala americană se iau zilele acestea decizii cruciale pentru domeniul apărării, de care depind viitorul nostru, al tuturor.

”De aceea, în întrevederea cu omologul meu ucrainean, am vorbit despre soluţiile concrete de care Kievul are nevoie şi sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin şi ţară membră NATO”, arată Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: