Ministrului Familiei: Tinerii ajută tineri. Meritaţi toată aprecierea mea pentru că puteți aduce schimbarea

Ceremonie de depunere a jurământului de învestitură a Nataliei Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, la Palatul Cotroceni din București, 19 iulie 2023. Inquam Photos / George Călin
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Ministrului Familiei, Natalia-Elena Intotero, transmite joi un mesaj de Ziua Naţională a Tineretului, ea afirmând că tnerii ajută tineri şi merită toată aprecierea şi tot sprijinul ei, pentru că sunt cei care pot aduce schimbarea. Ea precizează că primul lucru pe care îl observă când lucrează cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă.

”Astăzi, sărbătorim energia şi creativitatea tinerilor noştri. Cred cu tărie că tinerii reprezintă viitorul României, iar toate eforturile şi speranţele noastre pentru mai bine trebuie să le fie dedicate. Dragi tineri, de Ziua Naţională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism şi solidaritate, iar succesul vostru se traduce în respect pentru România”, afirmă ministrul Familiei în mesaj.

Natalia Intotero arată că primul lucru pe care îl observă când lucrează cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă.

”Campania Fără Bariere mi-a demonstrat asta. Tinerii ajută tineri. Meritaţi toată aprecierea şi tot sprijinul meu pentru că sunteţi cei care pot aduce schimbarea. Anul acesta avem peste 15.000 de locuri în tabere – 6.000 locuri în tabere pentru studenţi, 4.000 de locuri pentru tinerii cu dizabilităţi, olimpici, tineri proveniţi din familii monoparentale şi din medii defavorizate, copii orfani cu vârsta între 14 şi 18 ani, în cadrul cărora sunt învăţaţi principalele deprinderi de viaţă. De asemenea, în parteneriat cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, cu sprijinul Direcţiilor Judeţene de Tineret şi Sport şi al Patriarhiei Române, organizăm în acest an cea de-a XV-a ediţie a Programului de Tabere „ARC 2024” unde vor participa copii din Diaspora şi comunităţile istorice”, spune Intotero.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: