MIPE, vești bune pentru toți beneficiarii cardurilor sociale de alimente

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene
Sursa foto: MIPE

Programul Sprijin pentru România este de un real ajutor pentru românii aflați în situații vulnerabile.

Din fericire pentru români, guvernanții au decis acordarea cardurilor sociale pentru alimente și anul acesta. Însă, chiar dacă Executivul a reiterat de mai multe ori că va continua să ofere sprijinul necesar românilor defavorizați prin programele sociale, există persoane care, deși ar fi trebuit să primească ajutoarele, nu au primit încă banii, iar programul prevedea ca aceștia să fie virați în luna februarie.

Mai mult decât atât, multe persoane care ar fi îndeplinit criteriile pentru a se înscrie în program în acest an încă nu au primit cardurile necesare.

Problema acestora nu este însă doar că nu și-au primit banii, ci și faptul că nu pot lua legătura cu reprezentanții MIPE pentru a cere informații.

În urma unei solicitări făcute de DCBusiness, MIPE a venit însă cu o veste bună pentru românii defavorizați. Aceștia vor putea intra în legătură cu operatorii mult mai ușor decât până în acest moment.

”Pentru furnizarea de informații telefonice, structura din cadrul MIPE care implementează programul Sprijin pentru România a asigurat planificarea pe ore a persoanelor care asigură gestionarea apelurilor prin call center.

De asemenea, este asigurată permanență și la registratura MIPE, pentru furnizarea de informații persoanelor care vin direct la sediul MIPE.

Totodată, structura de specialitate asigură formularea răspunsurilor la petițiile transmise MIPE în format letric sau pe e-mail”, au scris reprezentanții MIPE, potrivit DCBusiness.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: