Mircea Geoană îşi face iar partid pentru traseişti recidivişti

Sursa foto: Facebook - Mircea Geoană

După ce a pierdut şefia PSD, Mircea Geoană a lansat, în ordine: platforma România Noastră şi partidul PRODEMO, care n-au produs nicio tresărire pe scena politică. Şi-a făcut un alt partid, după ce a fost dat afară a doua oară din PSD, împreună cu Marian Vanghelie – platforma România Noastră cu care s-a remarcat, din nou, prin lipsa absolută de rezultate politice. Mircea Geoană s-a ales cu ceva pentru el: cu trei ceasuri, în valoare de 100 000 de euro.

În toți aceşti ani, a luptat din greu să obțină o candidatură din partea României la o funcție la nivel european sau euro-atlantic. Când nu încerca să obțină posturi înalte, presa scria despre cum devenise cureaua de transmisie a intereselor de toate felurile. Spre exemplu, în 2006 îl prezenta pe Cătălin Voicu pesediştilor drept omul care le-ar putea rezolva problemele din justiție. Sau când a mers la Moscova în 2009, să se întâlnească cu unul dintre consilierii președintelui Medvedev, cu ajutorul lui Boris Golovin, om de afaceri cu interese în domeniul energetic în România, despre care presa a scris că ar fi ex-ofițer GRU.

Acesta este candidatul care se prezintă drept “independent” în anul electoral al independenților. Dacă aşa arată independența, cine mai are nevoie de marionete?

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: