Mircea Geoană, la nunta fiicei sale: Nu există emoție mai mare în viața unui părinte

Sursă foto: Mircea Geoană
Sursă foto: Mircea Geoană

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a făcut publice imagini de la nunta fiicei sale, Ana, care s-a căsătorit săptămâna trecută cu Garrett Cayton, nepotul unui milionar american de origine poloneză.

La mai bine de o săptămână de la evenimentul grandios, ce s-a desfășurat la Veneția, în Italia și pentru care părinții mirelui ar fi plătit două milioane de dolari, potrivit ziarelor mondene, Mircea Geoană a făcut publice imagini de la nunta fiicei sale, care au fost însoțite de un mesaj emoționant.

„Nu există emoție mai mare în viața unui părinte decât aceea de a-și conduce copilul spre altar.

Ana, parcă ieri te aduceam acasă de la maternitate. Când a trecut tot timpul ăsta?

Suntem mândri de tine și Garrett și vă iubim la infinit!”, a fost mesajul postat de Mircea Geoană pe rețelele sociale.

„Casă de piatră!”, „Felicitări pentru miri și pentru părinți”, ”Să fie fericiți!”, „Casă de piatră și o viață lungă, fericită și binecuvântată”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Ana și Garrett nu au făcut publice imagini de la eveniment până acum, însă ei nu au ținut secret faptul că își doresc ca nunta să aibă loc la Veneția. Ba mai mult, cei doi au vorbit despre acest subiect anul trecut, după ce s-au logodit.

„Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească cum să fie nunta”, povestea Ana Maria Geoană anul trecut pentru Ok! Magazine.

Evenimentul grandios s-a desfășurat pe parcursul a trei zile

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram dar și Camelia Șucu, fosta soție a omului de afaceri Dan Șucu s-au numărat printre invitații de la evenimentul grandios, pentru organizarea căruia părinții mirelui ar fi scos din buzunare două milioane de dolari.

Potrivit Cancan, nunta nu a fost una cu dar, așa cum se obișnuiește în România. Potrivit tradiției americane, invitații au cumpărat pentru miri diferite obiecte dintr-o listă pusă la dispoziție de Ana și Garrett.

De asemenea, evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, timp în care invitații nu au participat doar la ceremonie și la petrecere, ci au luat parte și la diferite activități, precum vizite la muzee și plimbări cu barca pe canalele din Veneția.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: