Mircea Lucescu, despre salariul la naţională: Am vrut să vin gratis, mi-au spus că nu se poate

Sursă foto: frf.ro

Mircea Lucescu a declarat că a vrut să antreneze gratis echipa naţională, însă i s-a spus că acest lucru nu este posibil. El a spus că salariul său la naţională este mai mic de zece ori ca ân alte părţi în care a antrenat.

”Nu a existat negociere privind condiţiile financiare, ar fi vrut să antreneze gratis, este încă o dovadă de responsabilitate şi angajament. Vrem să tratăm acest moment cu seriorizitate şi profesionalism”, a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

El a fost întrerupt de Mircea Lucescu, care a subliniat că deşi a spus că vine gratis, i s-a transmis că acest lucru nu este posibil. Lucescu a subliniat că salariul său este de zece ori mai mic decât prin alte părţi în care a antrenat.

”Am spus că vin gratis, din respect pentru echipa naţională, dar mi-a spus că nu se poate, aşa că iau la fel ca ceilalţi de dinaintea mea. Iau de zece ori mai puţin decât luam prin alte părţi. Vreau doar să reuşim să facem performanţă, pe primul loc este educaţia, apoi atitudinea, apoi disciplina. Jucătorii vin că au valoare, diferenţa o face capacitatea lor de a răspunde. eu vin cu tot sufletul, cât o să mă ajute şi sănătatea, că la vârsta mea mai pot apărea probleme”, a afirmat Mircea Lucescu.

Durata contractului lui Mircea Lucescu este de doi ani, cu obiectiv de participare la Cupa Mondială, a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

El preia funcţia rămasă vacantă după expirarea contractului lui Edward Iordănescu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: