VIDEO Momentul exploziei de la Dedeman Botoșani, surprins de camere

Dedeman explozie
Sursa foto: Inquam Photos/Denis Grosu

Explozie uriaşă la un magazin de Dedeman, plin de clienţi, din Botoşani. 13 oameni au ajuns la spital. Patru dintre ei, în stare mai gravă, au fost transferaţi cu elicopterul SMURD la spitale de arşi din Iaşi şi Bucureşti. Iar alte elicoptere sunt pregătite să intervină în caz de nevoie. Momentul în care s-a produs deflagrația, surprins de camerele de supraveghere. 

Explozie uriaşă la un magazin de Dedeman. Camerele de supraveghere au surpins momentul în care s-a produs deflagrația. Din primele informații, explozia a avut loc în zona de birouri, care apoi a fost urmată de un incendiu, în timp ce se efectuau lucrări de mentenanță la centrala centrului de bricolaj.

„Menționăm că, în momentul exploziei, o firmă externă autorizată desfășura lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului. Autoritățile investighează circumstanțele în care aceste lucrări ar putea fi asociate cu producerea exploziei”, a declarat conducerea magazinului Dedeman, după incident.

„Este vorba de 13 victime, 12 salvate de echipajele de pompieri, una s-a prezentat singură în UPU SMURD. Dintre acestea, 10 bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 32 şi 63. Un bărbat a fost intubat, ventilat mecanic, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la un spital de arşi din ţară. Celelalte victime prezintă arsuri şi traumatisme”, a informat ISU.

Din fericire, nu au fost înregistrate decese.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: