Monica Macovei şi-a recunoscut vina în faţa instanţei pentru accidentul de la Mangalia

Sursa: X

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei şi-a recunoscut vina în faţa instanţei pentru accidentul de la Mangalia, din 2022, în urma căruia un motociclit a fost rănit. Instanţa a rămas în pronunţare.

Monica Macovei s-a prezentat, marţi, la Judecătoria Mangalia, acolo unde a fost un nou termen în dosarul în care este judecată pentru ucidere din culpă. În cadrul procesului Macovei şi-a recunoscut vinovăţia pentru producerea accidentului.
La ieşirea de la instanţă fostul ministru al Justiţiei nu a dorit să facă vreun comentariu jurnaliştilor.
Bărbatul rănit în accidentul respectiv, Constantin Ilie, a povestit jurnaliştilor ce s-a întâmplat la termenul de marţi.
“Mă aşteptam să fiu audiat de domnul judecător. Nu am fost. S-a permis inculpatei să spună câteva cuvinte la final. Iar restul a fost treaba avocaţilor aleşi aici. (…) A mers pe recunoaştere, fără regrete. Nu a fost niciun regret până în prezent. Mergem pe recunoaştere, procedura simplificată şi vedem. Am ieşit un pic dezamăgit de aici de avocatul ales al inculpatei şi de cel al asiguratorului. Mă simt aşa, cum să vă spun, practic umilit, pentru că avocatul inculpatei consideră că oferta făcută de asigurator este foarte generoasă, de parcă dânsul ar fi trecut prin ce am trecut eu şi ar fi suferit ce am suferit eu”, a afirmat Constantin Ilie.
El a menţionat că a cerut daune de 500.000 de euro.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: