Fostul prefect Morega a „comis-o” din nou. Prins la volan deși are PATRU dosare penale pentru conducere fără permis

Sursa foto: Facebook

Fostul parlamentar și prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, în vârstă de 78 de ani, s-ar fi urcat din nou la volan, deși are patru dosare penale pentru conducerea unui autoturism fără drept.

De altfel, chiar săptămâna trecută, el a fost internat la un spital de psihiatrie pentru a fi supus unei expertize psihiatrice, după ce a fost surprins din nou conducând pe drumurile publice, deși îi fusese retras dreptul de a șofa.

Surprins în fața Ambasadei Rusiei

Morega a fost surprins, duminică, la porțile Ambasadei Ruse de la București. Conform unor surse citate de tvsud.ro, el dorea să se intereseze de programul de lucru al ambasadei.

Fostul parlamentar a coborât de la volanul unui Range Rover cu numere de București, având un girofar albastru pe mașină.

Brigada Rutieră a Capitalei face verificări

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Brigăzii Rutiere s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras.

În cauză se efectuează cercetări „in rem” sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. și ped. de art. 335 alin.2 Cod Penal pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis, duminică, Brigada Rutieră.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL