Motivul bizar pentru care acest sandwich mancat pe jumate a fost scos la licitatie pentru 1.300.000 $

Sursa foto: Facebook

La licitație nu sunt scoase doar obiecte de valoare, ci și lucruri care întrec orice imaginație. O persoană a pus la vânzare un sandwich mâncat pe jumătate, cerând pentru el 1.300.00 de dolari. Care este motivul bizar din spatele acestei „operațiuni”?

Mulți folosesc internetul pentru a face comerț online. Astfel că în locurile destinate vânzărilor, oamenii pot găsi tot felul de lucruri ciudate. Spre exemplu, o persoană din Leicester, Anglia, a decis să obțină o sumă impresionantă de bani cu un sandwich mâncat pe jumătate. Oamenii au fost surprinși atunci când au văzut anunțul bărbatului.

Motivul pentru care a fost scos la vânzare un sandwich pentru 1.300.000 $
La secțiunea Facebook Marketplace, poți găsit tot ce îți dorești, de la mașini și case până la… un sandwich pe jumătate mâncat. Un bărbat din Leicester a decis să își vândă „prânzul” pe care nu a putut să îl termine. Iar suma pe care dorește să obțină este una uriașă.

Vânzătorul a descris produsul scos la licitație ca fiind un sandwich „delicios și foarte crocant”. În imagine, se observă că pare a fi umplut cu brânză și cu un anumit tip de carne. Bărbatul a scris doar că nu a putut să îl termine, așa că vrea să îl vândă pentru 1,3 milioane de dolari.

Citeşte mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: