Natalia Intotero spune că nu vrea să candideze la alegerile europarlamentare

Ceremonie de depunere a jurământului de învestitură a Nataliei Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, la Palatul Cotroceni din București, 19 iulie 2023. Inquam Photos / George Călin
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a declarat miercuri că nu vrea să candideze la alegerile europarlamentare şi că doreşte să rămână alături de echipa guvernamentală, în funcţia de ministru, pentru a-şi continua proiectele.

Ministrul Familiei a declarat în emisiunea Insider Electoral de la Prima News că nu doreşte să fie pe lista pentru europarlamentare ci vrea să aibă continuitate în funcţia de ministru.

”Eu îmi doresc să rămân alături de echipa guvernamentală, am primit această sarcină şi pentru a reuşi să faci mai multe lucruri bune pentru un domeniu trebuie să ai şi continuitate. Fiecare schimbare de ministru înseamnă o perioadă de stagnare în instituţie, perioadă în care ai fi putut face mai multe proiecte”, a spus Intotero.

Despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, Intotero a spus că aceasta a fost un foarte bun primar şi faptul că îşi doreşte acest lucru o bucură.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL