NATO reiterează sprijinul pentru suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Republicii Moldova

Sursa foto : NATO

Alianţa Nord-Atlantică „sprijină neclintit” suveranitatea, independenţa, integritatea teritorială şi respectul pentru neutralitatea constituţională a Republicii Moldova, a reiterat joi la Chişinău şeful interimar al Biroului de legătură NATO din Republica Moldova, Justin Suni, în cadrul unei întrevederi avute cu secretarul de stat în Ministerul de Externe moldovean, Valeriu Mija, informează Ziarul Naţional din Chişinău.

Responsabilul NATO a subliniat, de asemenea, sprijinul puternic al Alianţei Nord-Atlantice pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, obiectiv despre care a spus că este în beneficiul tuturor cetăţenilor moldoveni.

Într-un comunicat emis în urma acestei întrevederi, Ministerul de Externe moldovean a indicat că interlocutorii au trecut în revistă o serie de programe şi proiecte comune menite să consolideze rezilienţa Republicii Moldova. De asemenea, cei doi înalţi oficiali au subliniat importanţa diplomaţiei publice şi continuarea unor activităţi comune destinate să contribuie la promovarea culturii de securitate în Republica Moldova

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: