Nelu Tătaru (PNL Vaslui), despre comasarea alegerilor: Cred că este în beneficiul PNL

Foto: Nelu Tataru PS News

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat miercuri, în contextul discuţiilor despre comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, că acest lucru este „în beneficiul PNL”.

„PNL a primit un gir în structurile de conducere să discute comasarea. (..) Nu suntem singuri în această coaliţie, fiecare parte vine cu o componentă a sa şi cu propunerile pe care le discutăm ulterior, la fel, în mecanismele de conducere. S-a plecat de la o voce comună pe care România trebuie să o aibă în Parlamentul European. Cred că fiecare partid vrea să îşi maximizeze şansele, locurile într-un Parlament European, dar şi vocea în familiile europene. Suntem într-un moment în care sunt doar nişte propuneri, vedem ce se va întâmpla, ca mai apoi să votăm aceste decizii în forurile noastre. În acest moment, cred că este în beneficiul PNL, dar va trebui să facem o evaluare a oamenilor care urcă pe aceste liste”, a afirmat Nelu Tătaru, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Şeful PNL Vaslui a mai menţionat că în acest moment la nivelul PNL se poartă discuţii „deschise şi pragmatice” cu privire la persoanele care vor fi incluse pe lista de candidaţi pentru europarlamentare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL