Nicolae Ciucă: Craiova merită o administraţie liberală care să dezvolte oraşul

Sursă foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă despre municipiul Craiova că merită o administraţie liberală care să dezvolte oraşul, el precizând că, precum întregul judeţ Dolj, în ultimii ani acest municipiu a avut o evoluţie economică mai lentă decât ţara în ansamblu, iar nivelul de trai este sub media naţională. Liderul liberal subliniază că Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova, propune soluţia liberală a investiţiilor accelerate, care să producă o creştere a calităţii vieţii pentru fiecare locuitor în parte.

”Craiova merită o administraţie liberală care să dezvolte oraşul pentru a deveni unul dintre cele mai reprezentative pentru România. Asta le-am spus localnicilor cu care m-am văzut în Parcul Romanescu”, a scris liderul liberal pe Facebook.

Nicolae Ciucă arată că, ”precum întregul judeţ Dolj, în ultimii ani acest municipiu a avut o evoluţie economică mai lentă decât ţara în ansamblu, iar nivelul de trai este sub media naţională”.

”Candidatul nostru pentru primăria Craiova, Nicolae Giugea, propune soluţia liberală a investiţiilor accelerate, care să producă o creştere a calităţii vieţii pentru fiecare locuitor în parte. La Consiliul Judeţean concurează din partea PNL Nicuşor Roşca, ce mizează pe unitatea organizaţiei din Dolj pentru a câştiga în 9 iunie”, spune Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: