Nicolae Ciucă, despre candidatura la prezidențiale: Ca lider al PNL, fac ceea ce-mi cere partidul

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a transmis, vineri, la Regionala OFL Oltenia, de la Drubeta Turnu Severin, că, în ceea ce privește candidatura sa la prezidențiale din partea PNL, nu a lansat în nume personal această idee, ci a fost o discuție în cadrul BPN de la Sinaia, ca PNL să abordeze anul electoral prin forțe proprii. Acesta a explicat că a răspuns colegilor la întrebările legate de planurile sale politice.

”Ca lider al PNL, fac ceea ce-mi cere partidul. Sunt liderul partidului și este normal să ducem la îndeplinire, nu pot să mă îndrept către oricare dintre colegii mei sa le cer ceva, și eu să mă dau la o parte”, a spus Nicolae Ciucă.

„Nu am lansat în nume personal această idee, a fost o discuție în marja deciziei pe care am luat-o la Sinaia, ca PNL să abordeze anul electoral 2024 prin forțele proprii, cu motto-ul «Prin noi înșine» și atunci, în cadrul discuțiilor, a fost doar o întrebare: «noi ne angajăm, dumneavoastră ce veți face?» Am spus, ca lider al PNL, fac ceea ce-mi cere partidul. Sunt liderul partidului și este normal să ducem, la îndeplinire, nu pot să mă îndrept către oricare dintre colegii mei sa le cer ceva, și eu să mă dau la o parte”, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL