Nicolae Ciucă își lansează cartea – „Un ostaș în slujba țării”. Burduja: Va fi un președinte foarte corect și patriot

Sursa foto: Captură video

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a anunţat că îşi lansează, în luna iunie, cartea “Un ostaş în slujba ţării”, precizând că în carte sunt gândurile sale despre ceea ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic.

În legătură cu acest subiect, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja a spus, pentru PS News, că politicienii trebuie să aibă o latură autentică în fața oamenilor, iar Nicolae Ciucă „va fi un președinte foarte corect și patriot”.

„M-ați văzut și pe mine: și pe motociclete și cântând la chitară”

„Cred că e o idee bună, pentru că, dincolo de a fi în spațiu public, trebuie să ne prezentăm românilor așa cum suntem. M-ați văzut și pe mine: și pe motociclete și cântând la chitară. Sunt lucruri pe care le fac. De ce? Pentru că mă definesc și e bine să avem o latură autentică în fața oamenilor. Dânsul este președintele partidului și cu siguranță are toate șanse să fie președintele României și va fi un președinte foarte corect și patriot”, a spus Sebastian Burduja.

Foto Facebook Nicolae Ciuca

Preşedintele PNL răspunde la întrebarea: ”De ce o carte despre Nicolae Ciucă?

”Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că “nu sunt din filmul acesta”, al politicii româneşti. Şi e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Şi veţi vedea în această colecţie de gânduri şi poveşti de viaţă care e crezul meu. Sunt un om cât se poate de simplu, cu credinţă şi frică de Dumnezeu. Îmi iubesc ţara şi nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaş în slujba României, e să îmi apăr patria. Şi asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată şi cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla şi oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, arată Nicolae Ciucă.

”Paginile acestei cărţi sunt despre mine”

”Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, spune Nicolae Ciucă în postarea pe site-ul oficial.

”Vă invit să citiţi cartea “Un ostaş în slujba ţării”. Aceasta va apărea în luna iunie 2024 la editura RAO şi toate încasările vor fi donate către iniţiative caritabile”, a mai precizat liderul PNL.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: