Nicolae Ciucă, despre data alegerilor prezidențiale: Vom avea discuții miercuri, ținem cont de începerea școlii

Sursa foto: Captură video

Miercuri s-ar putea stabili data alegerilor prezidențiale, transmite B1 TV, citând declarațiile fostului premier și actualul șef al Senatului,  Nicolae Ciucă (PNL). 

Șeful Senatului și liderul PNL spune că a primit foarte multe mesaje de la părinți, îngrijorați că organizarea alegerilor prezidențiale în luna septembrie ar putea perturba începutul noului an școlar 2024-2025.

Ciucă spune că ar prefera ca alegerile să fie amânate pentru luna decembrie. Marcel Ciolacu, premierul PSD, spune că nu este de acord și că nu va mai putea candida în acest caz.

Șeful Senatului declară că sunt școli din România care au fost perturbate din cauza alegerilor locale și europarlamentare desfășurate pe 9 iunie, chiar la final de an școlar.

„Nu avem încă rezultatele finale și au fost școli care nu și-au putut relua activitatea la sfârșitul săptămânii, având și examene de capacitate, Bacalaureatul….”, a declarat Ciucă.

PNL și PSD s-au decis să meargă fiecare cu candidat propriu la următoarele alegeri prezidențiale. Până acum, candidații vehiculați în presă pentru alegerile prezidențiale sunt independentul Mircea Geoană, Nicolae Ciucă de la PNL, Marcel Ciolacu de la PSD și George Simion de la AUR care și-a anunțat sâmbătă candidatura.

Citește mai  mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: