Nicolae Ciucă: Virgil Popescu a fost ministrul Energiei

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă / sursa foto: INQUAM Photos Octav Ganea

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, la depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Judeţean a lui Virgil Popescu pentru şefia Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin şi a lui Dumitru Mărculescu pentru şefia Consiliului Judeţean Mehedinţi, că Popescu a fost ministrul Energiei şi speră ca acesta să îşi fi oprit ceva energie şi pentru funcţia de edil. La rândul său, Virgil Popescu a spus că doreşte să recupereze în patru ani de mandat ceea ce nu a fost făcut timp de opt ani în oraşul Drobeta Turnu Severin şi a oferit exemple de alte administraţii liberale unde municipiile respective au fost dezvoltate.

„Am venit cu foarte mare încredere că avem un colectiv de oamenii care şi-au făcut evaluarea pentru ceea ce îşi asumă ca responsabilitate pentru mandatul de primar şi preşedinte al consiliului judeţean, cu echipele de consilieri la nivelul municipiului şi consiliului judeţean. Judeţul Mehedinţi, din păcate, în regiunea de sud vest, este judeţul cu PIB cel mai mic pe cap de locuitor, nivelul salariului net cel mai mic este sub nivelul regiunii, ca să nu mai vorbim de cel la nivel naţional. Toate aceste chestiuni s-au întâmplat ca urmare a faptului că nu a existat o proiecţie clară asupra modului în care se poate pune în valoare potenţialul de care dispun atât municipiul, cât şi judeţul”, a declarat Nicolae Ciucă, vineri, la depunerea candidaturilor la BEJ a liberalilor din judeţul Mehedinţi.

Preşedintele liberalilor a adăugat că „este nevoie de foarte multă angajare, de foarte multă determinare şi este nevoie de oameni profesionişti, pentru că până la urmă toată această asumare a candidaturii trebuie să se bazeze pe un fundament”.

„Vorbim de doi oameni care au experienţă atât în domeniul administrativ, cât şi în domeniul managerial. Virgil Popescu a fost ministrul Energiei. Sper să nu o fi consumat pe toată acolo şi să îşi fi oprit şi pentru funcţia de primar la municipiului Drobeta Turnu Severin. Domnul Mărculescu are, de asemenea, experienţă administrativă şi managerială, fiind parlamentar. Echipele dumnealor au oameni cu experienţă profesională şi disponibilitate să vină să candideze pentru cetăţeni din municipiul Drobeta Turnu Severin şi pentru mehedinţeni”, a completat Ciucă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL