Nicuşor Dan anunță extinderea rețelei de termoficare cu 1.400 de metri de conductă nouă

Sursă foto: Nicușor Dan/Facebook
Sursă foto: Nicușor Dan/Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că 1.400 de metri de conductă nouă de termoficare, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor vor fi puşi în funcţiune în zona Dorobanţi – Calea Floreasca.

„Încă 1400m de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, pe Magistrala II-III Grozăvești, va fi pusă în funcțiune în zona Dorobanți-Calea Floreasca.

Un tronson de 800 de metri de conductă magistrală de dimensiune mare (DN 600) a fost supus probei de presiune. Conductele noi vor asigura furnizarea energiei termice pentru locuitorii străzilor Stockholm, Madrid şi Axinte Uricariul, precum şi pentru locatarii blocurilor de pe Strada Dorobanţilor şi Calea Floreasca. Alţi 600 de metri de conducte noi, de dimensiune mică (DN 100 – DN 125) au fost montaţi şi vor intra în funcţiune, în zona racordurilor în punctele termice PT Perla, PT 2 Dorobanţi, PT Ilie Pintilie şi PT 8 1 Mai”, a mai scris, vineri, edilul Bucureștiului, Nicușor Dan, pe Facebook.

El a menţionat că lucrările au fost realizate de Compania Municipală Energetica Servicii.

Potrivit lui Nicuşor Dan, în centrul Capitalei nu au mai fost realizate investiţii în modernizarea reţelei de termoficare de mai bine de 30 de ani.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL